Politica de retur

În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Returul se aplică doar produselor fizice, livrate prin curier, nu și la cele virtuale.

ASOCIAȚIA SPIRITUALĂ LILA vă oferă posibilitatea de a returna produsele cumpărate on-line, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, după o anunțare prealabilă a acestei intenții la adresa de email: contact@elila.ro sau la numărul de telefon +40737160611 .

Procedura de denunțare și retur

Returnarea se face anunțând în prealabil intenția de retur printr-o sesizare scrisă sau verbală prin una din cele 3 modalități:

  • la adresa de email contact@elila.ro
  • la numărul de telefon +40737160611
  • prin poștă/curier sau orice altă modalitate de transport, la adresa București, str. Alexandru Donici, Nr. 25, Corp A, Sector 2, Romania

Clientul predă curierului coletul împreună cu toate documentele primite inițial.

Suma achitată inițial de către client pentru produsele cumpărate va fi rambursată în maximum 14 zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur la sediul Asociației Spirituale LiLA, împreună cu scrisoarea de denunțare.Taxele de transport (inițială și cea de retur) nu pot fi rambursate clientului. În situația în care returul se efectuează cu plata la destinație (va fi plătit de Asociația Spirituală LiLA, valoarea acestei taxe va fi reținută din valoarea produselor returnate.

Alte observații

Returul poate fi acceptat doar în termenul legal de 14 zile de la primirea coletului.

Pentru retur se poate utiliza formularul de retragere, pus la dispoziție aici: Formular retragere

Produsele returnate trebuie să fie intacte (în cazul obiectelor fragile, fără ciobituri, spărturi) și să nu prezinte urme de uzură.

Coletul returnat fără un anunț prealabil

În cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără un anunț prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.