Ce sunt mandalele LiLA?

Mandalele LiLA sunt imagini care conţin informaţie, codificată în desene şi culori. Astfel, ele au asociat un câmp de informaţie, prin intermediul căruia acționează, la un nivel foarte subtil (prin fenomen de interferență de câmpuri).
Mandalele transmit în jur informaţia pe care o conţin, influenţând structurile informaționale și energetice ale individului (câmp mental-emoţional, chakre, meridiane), ale mediului, sau ale spațiului respectiv. Ele devin astfel un instrument de vindecare, de transformare interioară, de rafinare mentală şi emoţională, armonizare energetică, evoluţie spirituală.

Cum se folosesc mandalele?

Mandalele-suport (imprimate pe sticlă, ceramică, plută, material plastic) pot fi plasate sub recipientele cu lichide (de preferat din sticlă sau ceramică), sub medicamente, creme, mâncare, etc. Mandalele-căni… se folosesc ca orice cană.
Mandalele-tablouri (imprimate canvas sau pe hârtie) se expun, desigur, în spații…

În cursul terapiilor energetice, dar şi în viaţa de zi cu zi, mandalele de vinil se pot plasa şi direct pe corp, pe chakre, pe zonele cele mai afectate, etc.

Ce tipuri de mandale LiLA puteți găsi?

Vă oferim mandale pentru informare a apei, ADN, vindecare, dar și vindecare emoțională, iubire, armonie, evoluție, elemente și meridiane, conștientizare, armonizare a spațiilor, curățare energetică, etc.

  Se poate face meditaţie cu orice mandală, indiferent de suportul pe care ea este executată, informaţia acesteia fiind astfel interiorizată...  Se poate comunica cu orice mandală...

40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei