cum platesc

Prețul de achiziţie al produsului de pe site-ul Magazinului nu mai suferă modificări după confirmarea comenzii prin mail, indiferent de modificările de preț din Magazin care mai pot avea loc.

Prețul produselor din Magazin sunt prezentate în lei și conțin toate costurile.

Clientul va achita prețul produselor comandate și cheltuielile de expediție, după caz, având la dispoziție următoarele modalități:

  • prin ramburs, achitând suma de plată către firma de curierat, la livrare, doar pentru produsele fizice
  • plata cu cardul, prin intermediul serviciului autorizat PlatiOnline, înainte de livrare.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă  indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Elila.

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site. Nerespectarea termenilor de plată poate duce la anularea comenzii.

În cazul în care Clientul alege plata online ca metodă de plată, lipsa confirmării plății din partea PlatiOnline, va duce la anularea comenzii. În acestă situație, puteți plasa din nou o comandă și puteți alege o altă metodă de plată. Procesarea comenzii achitată prin plată electronică începe după confirmarea plății produselor respective.

Magazinul își rezervă dreptul de a modifica prețul produselor aflate în Magazin, de a introduce la vânzare produse noi, de a desfășura sau de a revoca acțiuni de promovare pe site-ul Magazinului.