Politica de livrare

Produsele sunt livrate la adresa indicată de către Client în formularul de comandă. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit în prezentarea comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii.

Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 15 zile.

Produsele sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de curierat Sameday cu care colaborează Magazinul. Taxele pentru livrarea produselor sunt communicate Clientului în procesul de plasare a comenzii.

Comenzile cu o valoare de peste 200 lei vor fi expediate pe cheltuiala Magazinului. Pentru celelalte comenzi, costul de expediere a produselor achiziţionate este de 20 lei pe colet și este suportat de către Client, lucru despre care este informat anterior confirmării comenzii plasate.